Katso valoon, aurinkoon!

KATSO VALOON, AURINKOON!

Tämä pitkä, raskas talvi on kääntymässä kevääseen. – MIKÄ RIEMU!

Perinteisesti olemme sydäntalvella matkustaneet kauas pois lämpimiin maihin, mutta tänä talvena emme voineet lähteä. Meidän ”isäntä” Kauko Sundström joutui tai pitäisikö sanoa pääsi lopulta lonkkaleikkaukseen Peijaksen sairaalaan. Leikkaus onnistui, mutta muita ongelmia on ilmaantunut. Selvää on, että parantuminen tulee kestämään aika kauan varsinkin kun emme tänä talvena saa sitä auringon ja lämmön antamaa voimaa etelässä.

Onneksi suomalaiset matkustavat huonosta taloustilanteesta huolimatta edelleen lomille aurinkoon. Se katkaisee talven ja saa ihmiset hymyilemään enemmän.

Olen usein sanonut, että jos olisin Suomen Presidentti vaikuttaisin siihen, että säädettäisiin laku, joka takaa kaikille suomalaisille etelänmatkan talvella. Sitä ei saisi rahana ainoastaan matkana.

Neljä voimakasta vuodenaikaa muovaa meitä pohjoismaalaisia. Muistan Amerikassa tapaamistamme suomalaisista sen, että he kuitenkin kaipasivat niitä voimakkaita vuodenaikoja. Se synkkä talvikin on meidän sielussamme.

Olen juossut kodin, sairaalan, Arabian taideosaston ja Humppilan ateljeen väliä koko talven. – On syntynyt uusia kirkasvärisiä kukkajuttuja Japanin näyttelyyn, joka avautuu 31.3.2016 Tokiossa.

Jatkan edelleen kukkalinjalla myös myytäväksi atelje Heljään. Ensimmäiset Suomeen jäävät kukat ovat nyt näkyvissä meidän kotisivuilla. Niitä voi varata.

Rintakoruja noin 7x5 cm

Rintakoruja, koko noin 7×5 cm. Oikealla reunassa neljä pientä kukkalaattaa, koko noin 13 x 13 cm. Löydät nämä uniikkikeramiikasta.

Minun kohdalla oma työni on niin lohduttavaa ja kivaa, etten selviäisi pimeydestä ja kylmyydestä ilman sitä. On suurenmoista antaa keraamisten värien leiskua ja odottaa uunista tuloksia.

Mietimme, miten ateljen aukiolot järjestelemme. Uudet ryhmät ja ne, jotka ovat jo varanneet ajan otamme vastaan.

Siis katse valoon, aurinkoon!

 

ILOISIN TERVEISIN HELJÄ

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: http://www.helja.fi/katso-valoon-aurinkoon/