Heljän kirje 27.9.2016

Hyvää syksyn jatkoa kaikille!

 

Ihanaa tämä kaunis syyskuu. Olen täynnä energiaa kesän jälkeen ja valmis aloittamaan uuden kirjani toteuttamisen. Mielikuvittelen ja etsin keinoja, miten kuvata elämää siellä toisella puolella kuoleman jälkeen.

Elämä minun näkemykseni mukaan jatkuu ja täältä poismenneet ihmiset seuraavat ja pyrkivät auttamaan läheisiään. Me emme näe heitä, mutta voimme aistia heidän läsnäolonsa. Kuvissani heillä ei enää ole ihmisen hahmoa. Heillä ei ole ääriviivoja. He ovat usvakansaa, joka liikkuu vapaasti ilmavirtojen mukana.

Voin kuvitella kaksoisveljeni Ilkan, joka koko keksimisen innollaan yrittää minulle viestiä, missä hän on nyt kuolemansa jälkeen.

 

Kaikki suuret asiat, suuret salaisuudet ovat mielestäni yksinkertaisia. Ne ovat niin lähellä ja yksinkertaisesti selitettävissä, ettei niitä sen takia voida todeksi uskoa. Me ihmiset monimutkaistamme ne.

 

Kaikille itsensä yksinäisiksi tunteville lähetän suuren sylillisen terveisiä! Yksinäisyydessä on myös paljon hyvää ja kasvattavaa. Voi elää mielessänsä kaikki elämässä tapahtuneet hyvät asiat uudestaan ja saada voimaa niistä!

 

Terveisin Heljä

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: http://www.helja.fi/heljan-kirje-27-9-2016/