Heljän kirje 23.10.2018

Hyvä yleisö, ystäväni ja keräilijäni!

Olen toipumassa näyttelybuumista! Syvä ns. ”Heljän kaivonpohjavaihe” alkaa hitaasti väistyä ja uutta virtaa kohisten kiirehtii luokseni.

Koko henkinen ja fyysinen kapasiteettini oli kovilla, mutta se kannatti! Pääsin päämäärääni. Uudistin itseni ja pystyin tuomaan esille sen tärkeän seikan, että ihmisen luovat voimat eivät välttämättä vähene iän karttuessa!!
Jos vaati itseltään paljon, pitää myöskin osata olla ”kiltti itselleen”. Se tarkoittaa täydellistä rentoutumista. Mulle se on seurustelua ympäröivän luonnon kanssa. Metsän humina, tuulen kuiskaus!

Tällä viikolla on Helsingin Kirjamessut ja siellähän me molemmat ”Arabian Heljä” kirjan kirjoittaja Marjo Tiirikka ja minä olemme. Sunnuntaina 28 pv klo 13.00 olen Esplanadi lavalla kahden nuoren muotoilijan kanssa keskustelemassa muotoiluista ja sen nykytilanteesta. Tervetuloa kuuntelemaan!

Näyttelyteokset ovat nyt myynnissä sekä Arabian ateljeessa että Humppilan Atelje Heljässä. Kryptan näyttelyssä tuli paljon kyselyitä lampeteista ja sen takia niitä nyt on myyntilistalla näillä meidän sivuilla. Kysellä voi suoraan Heljältä puh. 040 5364708

Ryhmät ovat myös tervetulleita Atelje Heljään!

Kauniita päiviä ja mielenvirkeyttä kaikille!

Toivottaen Heljä

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: http://www.helja.fi/heljan-kirje-23-10-2018/