Tyttö vai poikakissa?

19.1.2014

Hei, täällä Heljä!

Olemme päättäneet ”vetää henkeä” vähän pidempään eli avaamme Ateljeen vasta lauantaina 15 päivä helmikuuta.

Kissanukkeja, jotka ovat NUMEROITUJA, voi tilata  sähköpostitse tai puhelimella. Samoin ryhmätilauksia otamme vastaan koko ajan.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Kysymykseen, joka on tullut useammalta taholta kissanukeista: ”tyttö vai poikakissa?” Vastaan nyt tässä.—–Poikakissa.– Ja koska moni on myös kysynyt ”tuleeko myöhemmin kissafrouva”, vastaan: ”Tulee”. Muovailen sitä parast`aikaa.

Kerronpa Teille tositarinan meidän perheen kissasta aikoinaan.

Saatiin lahjaksi kissanpoikanen, jonka lahjoittaja oli vuorenvarma, että oli antamassa meille poikakissaa. Nimikin sille oli jo annettu ”Kalle”, vaan kuinkas kävikään?

Menimme perheen kanssa kesäpaikkaan Humppilaan ja poikkesimme sukulaistaloon menomatkalla. Isäntä kyseli tyttäreltämme Sannakaisalta kissan nimeä. Sen kuultuaan totesi:”Harvinaisen tiine Kalle”. Eikös mitä, seuraavana päivänä Kalle sai kahdeksan kissavauvaa. Oli siinä hämmästelemistä.

Ensimmäisessä kirjassani ”Heljän lempeitä satuja” vuodelta 1977 kerron vanhasta kissasta, joka on lähdössä pois tästä maailmasta.—Se oli vastaus Sannakaisan kysymykseen:”Minne kissat menevät, kun ne kuolevat?”

Kissojen taivaaseen,tietenkin,sinisen tilkkutäkin alle pilvenhattaran keinutettavaksi.

 

Aurinkoa ja Elämiseniloa kaikille toivottaen Heljä

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: http://www.helja.fi/19-1-2014-tytto-vai-poikakissa/